Bijgewerkt: 11-07-21
 
   

CHARITAS steunt
STICHING FATIMA

Op verschillende locaties in Oost-Gelderland wonen onder de verantwoordelijkheid van stichting Fatima ongeveer 350 mensen met een verstandelijke handicap. Wonen bij Fatima betekent een huis om in te wonen, fijne huisgenoten en verzekerd zijn van passende zorg. Al 40 jaar kunnen deze mensen rekenen op de toewijding van deze belangrijke stichting. Uiteraard zou Fatima het niet redden zonder sponsoring en giften.
Charitas draagt deze stichting een warm hart toe. Om onze steun te verwezenlijken hebben wij de hulp van onze klanten hard nodig. 

 

CHARITAS steunt
Nationaal Fonds Kinderhulp


Er zijn veel kinderen in Nederland die een moeilijke ontwikkeling doormaken. Door een verstoorde thuissituatie komen ze vaak in de problemen. Het Nationaal Fonds Kinderhulp brengt via verschillende instanties weer wat kleur in hun leven, bijvoorbeeld door een bijdrage te bieden voor een vakantie, de contributie voor de vereniging te voldoen of door mee te betalen aan de kosten om zelfstandig te gaan wonen.
Daarnaast organiseert Nationaal Fonds Kinderhulp ook acties om de feestdagen voor ieder kind een echt feest te laten zijn!
Charitas ondersteunt NFK door het schenken van speelgoed en spellen en door  geldelijke donaties.

  Powered by PK-CMS
  © 2022 Passoft WebDev

2021 Charitas Nederland
Postbus 36 - 7475 ZG - Markelo